Menu na imprezy

imprezy weselne


Menu 1

  • 1 zupa - rosół
  • 2 mięsa - kieszonka z fileta z kurczaka panierowany
    pieczeń wieprzowa z sosem
    zrazy zawijane z szynką i ogóreczkiem kiszonym
  • 3 surówki: surówka z marchwi
    surówka z buraczków
    surówka z selera z rodzynkami
  • 4 dodatki - frytki / ziemniaki
  • 5 deser lodowy lub zimą patery owoców
  • 6 zimne mięsa na paterach:
    schab ze śliwką
    rolada z indyka ze szpinakiem
    wędliny
  • 7 sałatki: tradycyjna jarzynowa
    sałatka z kurczakiem i ananasem
  • 8 indyk z borówkami
  • 9 jajka faszerowane
  • 10 zawijańce drobiowe na ciepło
  • 11 barszcz czysty, paszteciki
  • 12 bigos
  • 13 kawa, herbata
  • 14 napoje zimne: woda, soki, napoje gazowane 0.7 l na osobę
  • - - - - - - - - - - - - -
  • 120 zł cena za osobę

Menu 2

  • 1 zupa - rosół
  • 2 mięsa - kieszonka z fileta z kurczaka z mozarellą
    pieczeń wieprzowa marynowana w ziołach z sosem śmietanowym
    kotlet szwajcarski ze schabu z szynką i serem
  • 3 surówki: surówka z marchwi z brzoskwiniami
    surówka z kapusty czerwonej lub buraczków
    surówka z selera z rodzynkami
  • 4 dodatki - kluseczki śląskie/ ziemniaki/ frytki
  • 5 deser lodowy
  • 6 owoce na paterach
  • 7 zimne mięsa na paterach:
    schab pieczony z owocami
    rolada z indyka ze szpinakiem
    karczek pieczony
  • 8 ciepłe mięsa:
    zawijańce drobiow
    pałeczki z boczkiem
  • 9 rolada ze schabu z podgrzybkami lub indyk z borówkami
  • 10 sałatki:
    tradycyjna jarzynowa
    sałatka z kurczakiem zielona, gyros lub dowolna inna
  • 11 galaretki drobiowe, rożki z szynki
  • 12 śledzie - dwa smaki
  • 13 roladki omletowe
  • 14 barszcz czysty, krokiety
  • 15 kawa, herbata
  • 16 napoje zimne: woda, soki, napoje gazowane 0.5 l na osobę
  • - - - - - - - - - - - - -
  • 130 zł cena za osobę

Menu 3

  • 1 zupa - rosół
  • 2 mięsa - kieszonka z fileta z kurczaka z mozarellą
    polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowo -śmietanowym
    zrazy zawijane z szynką i ogóreczkiem kiszonym
  • 3 surówki: surówka z marchwi z brzoskwiniami
    surówka z kapusty czerwonej lub buraczków
    surówka z selera z rodzynkami
    surówka na sałacie zielonej
  • 4 dodatki - kluseczki śląskie/ ziemniaki/ frytki
  • 5 deser lodowy
  • 6 patery owoców: banany, mandarynki, winogrona, kiwi
  • 7 zimne mięsa na paterach:
    schab pieczony ze śliwką
    rolada z indyka ze szpinakiem, galantyna
  • 8 ciepłe mięsa:
    zawijańce z nóżek faszerowane
    pałki drobiowe zawijane w boczek
  • 9 sałatki:
    tradycyjna z brokułów, capresse
    sałatka z kurczakiem zielona, gyros lub dowolna inna
  • 10 galaretki drobiowe, koreczki z marynat
  • 11 roladki omletowe z różnym nadzieniem
  • 12 jaja faszerowane
  • 13 słone babeczki z różnymi farszami
  • 14 śledź po wiejsku i z rodzynkami
  • 15 barszcz czysty, krokiety
  • 16 golonka na kapuście
  • 17 kawa, herbata
  • 18 napoje zimne: woda, soki, napoje gazowane 0.7 l na osobę
  • - - - - - - - - - - - - -
  • 140 zł cena za osobę
... tort, ciasta , alkohole własne
... przyjęto 1,5 porcji mięsa na osobę - przykładowo dla 30 osób wydajemy 45 porcji mięs (po 15 każdego rodzaju)

... w cenie zawarte dekoracje i kwiaty