Menu na imprezy

komunie, imprezy na miejscu


Menu 1

  • 1 zupa - rosół
  • 2 mięsa - kieszonka z fileta z kurczaka z mozarellą
    pieczeń wieprzowa z sosem
    kotlet schabowy tradycyjny
  • 3 surówki: surówka z marchwi
    surówka z buraczków
    surówka z selera z rodzynkami, lub sałatka wiosenna
  • 4 dodatki - kluski / ziemniaki
  • 5 deser lodowy lub zimie patery owoców
  • 6 zimne mięsa na paterach:
    schab ze śliwką
    rolada z indyka ze szpinakiem
    karczek
  • 7 ciepłe mięsa:
    zawijańce drobiow
    pałeczki z boczkiem
  • 8 sałatki:
    tradycyjna jarzynowa
    sałatka z brokułów lub dowolna inna
  • 9 koreczki różne, marynaty lub śledzie z papryczką
  • 9 barszcz czysty, krokiety
  • 10 kawa, herbata
  • 11 napoje zimne: woda, soki, napoje gazowane 0.5 l na osobę
  • - - - - - - - - - - - - -
  • 100 zł cena za osobę

Menu 2

  • 1 zupa - rosół
  • 2 mięsa - kieszonka z fileta z kurczaka z mozarellą
    pieczeń wieprzowa marynowana w ziołach z sosem śmietanowym
    kotlet szwajcarski
  • 3 surówki: surówka z marchwi z brzoskwiniami
    surówka z kapusty czerwonej lub buraczków
    surówka z selera z rodzynkami lub sałatka wiosenna
  • 4 dodatki - kluseczki śląskie/ ziemniaki/ ziemniaki opiekane
  • 5 deser lodowy
  • 6 owoce na paterach
  • 7 zimne mięsa na paterach:
    schab pieczony z owocami
    rolada z indyka ze szpinakiem
    karczek pieczony
  • 8 ciepłe mięsa:
    zawijańce drobiow
    pałeczki z boczkiem
  • 9 rolada ze schabu z podgrzybkami lub indyk z borówkami
  • 10 sałatki:
    tradycyjna jarzynowa
    sałatka z kurczakiem zielona, gyros lub dowolna inna
  • 11 galaretki drobiowe, rożki z szynki
  • 12 śledzie - dwa smaki
  • 13 roladki omletowe
  • 14 barszcz czysty, krokiety
  • 15 kawa, herbata
  • 16 napoje zimne: woda, soki, napoje gazowane 0.5 l na osobę
  • - - - - - - - - - - - - -
  • 120 zł cena za osobę

Menu 3

  • 1 zupa - rosół
  • 2 mięsa - kieszonka z fileta z kurczaka z mozarellą
    polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowo -śmietanowym
    zrazy zawijane z szynką i ogóreczkiem kiszonym
  • 3 surówki: surówka z marchwi z brzoskwiniami
    surówka z kapusty czerwonej lub buraczków
    surówka z selera z rodzynkami
    surówka na sałacie zielonej
  • 4 dodatki - kluseczki śląskie/ ziemniaki/ frytki
  • 5 deser lodowy
  • 6 patery owoców: banany, mandarynki, winogrona, kiwi
  • 7 zimne mięsa na paterach:
    pieczeń z karczku
    schab pieczony z owocami
    rolada z indyka ze szpinakiem
    karczek pieczony
  • 8 ciepłe mięsa:
    zawijańce z nóżek faszerowane
    pałeczki z boczkiem
  • 9 sałatki:
    tradycyjna jarzynowa
    sałatka z kurczakiem zielona, gyros lub dowolna inna
  • 10 galaretki drobiowe lub galantyna w galaretce cytrynowej, marynaty
  • 11 babeczki kruche z nadzieniem lub jaja faszerowane
  • 12 barszcz czysty, krokiety
  • 13 roladki omletowe z różnymi nadzieniami
  • 14 kawa, herbata
  • 15 bigos lub zupa (np gulaszowa)
  • 16 napoje zimne: woda, soki, napoje gazowane 0.7 l na osobę
  • - - - - - - - - - - - - -
  • 130 zł cena za osobę
... tort, ciasta, alkohole własne klienta
... kwiaty i dekoracje w cenie